Testimonial Vélemény Írása

Átlagos értékelés Motorkölcsönző | Motor Bérbe, Neked! | 5 csillag az 5 csillagból 22 értékelés in Balatonalmádi, Veszprém megye

Feketéék
Feketéék

2. Házassági évforduló

Kicsit késve, de megérkeztünk. A legnagyobb megértéssel voltak felénk. Szuper volt a motor, profi az egész hozzáállás! Csak ajánlani tudjuk! Széles utat!
27 June 2023
Krisztián
Krisztián

Egy kellemes nap és egy jó motor!

Tökéletes kiszolgálás! Barátságos hozzáállás! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!
10 May 2020
V-strom
V-strom

Egy motoros naplója

Pontos, precíz és kedves kiszolgálas. Kifogástalan műszaki állapotú motor, korrekt áron.
29 June 2020
Laci
Laci

Egy szuper, közös élmény!:)

Egy nagyon szép napot töltöttünk a Balaton északi partján, és ez a nap már egy jó élménnyel kezdődött! Barátságos és nagyon korrekt hozzáállás, és egy kiváló motor!:) Visszatérünk! :))
16 October 2019
Rónai Tibor
Rónai Tibor

Honda CBF 1000

A Honda CBF 1000 motort béreltem ki. Telefonban is és személyesen is nagyon kedvesek. A motorok jó állapotban vannak látszik, hogy figyelnek rájuk. Profi korrekt szolgáltatás. Még biztos visszamegyek.
30 August 2021
Dajka András
Dajka András

Így kellene mindenhol...

Az utolsó utáni pillanatban tudtunk a barátommal motorokat bérelni. Attila, a tulaj nagyon-nagyon rendes volt (kaptam kávét is :) ). Ellátott jó tanácsokkal a gépekkel kapcsolatban, mivel mi kezdők vagyunk... Még este is ránk írt, hogy rendben vagyunk-e (lehet, hogy csak a motorok miatt... :) ..na jó, nem. Jó lenne, ha minden vállakozást ilyen emberek vezetnének. Minden szuper volt, az idő, a motorok...az élmény, csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük...
13 October 2020
Ary
Ary

Kawa élmény motorozás

El sem tudom mondani micsoda élmény volt a Kawasaki ER6N-nel tölteni a hetet! Kezes, megbízható motor és bérlőként kifogástalan ügyintézésben részesültem! Köszönöm a tippeket és alig várom hogy újra nálam legyen a motor! :) Üdv, minkekinek!
28 July 2020
Laci
Laci

Kawasaki ER 6N

Egy hétvégi túrára kellett egy motor ami kezes, de azért dinamikus és megfelel az első pár száz kilóméterre egy kezdő motorosnak. Nagyon gördülékenyen ment minden, rengeteg jó tanácsot, teljes és nagyon jó minőségű védőfelszerelés szettet, na meg egy tuti motort kaptam tőle három napra nagyon baráti áron. A teljes géppark izgalmas és jó minőségű, úgyhogy még mindenképp visszatérek hozzá!
24 June 2020
A&M
A&M

Kawasaki ER-6N

Egyszóval? – Felejthetetlen. A motor remek, Attila hozzánk állása: mindenből a legjobbat kaptuk, a gép, a felszerelés... túra ötletetek. A motor pedig .. huhh .. két személlyel is ugrik, szép hangon határozottan, mint a nagyok. :) Biztos jövünk még. Köszönjük!
10 August 2020
I. Bálint
I. Bálint

Kiváló állapotú motorok, gördülékeny ügyintézés, a lehető legjobb helyen a Balatonnál!

Az ER6-N nagyon jó állapotban volt szinte új gumik, fékek voltak a motoron. Az ügyintézéssel kapcsolatban minden nagyon simán és gördülékenyen ment, a szerződések és a motor előkészítve várt az előre egyeztetett időpontban. Soma nagyon segítőkész volt és néhány tippet is adott, hogy merre érdemes megkezdeni a kanyarvadászatot! :) Őszintén ajánlom: kiváló állapotú motorok, gördülékeny ügyintézés, a lehető legjobb helyen a Balatonnál!
20 May 2020
Botond
Botond

Köszönöm az élményt

Szuper kiszolgálás, kitűnő motorok :D
17 September 2019
Gyula
Gyula

Máskor is jövünk :)

Kiváló állapotú motorok, kedves és fogyasztó orientált hozzáállás! Ajánlom mindenkinek! Párommal nagyon élveztük a motort.. :) (Suzuki DL 1000 V-Strom)
24 September 2019
István
István

Motor Bérbe, Nekem

Rugalmas gyors ügyintézés, motorok nagyon jó állapotúak! Kedves segítőkész kiszolgálás. Az árak is rendben vannak. Köszönök mindent, jól éreztük magunkat! Jövőre újra találkozunk!
17 September 2019
Lajospappa
Lajospappa

Profi szolgáltatás

Ez az üzlet nem egy szerszám kölcsönző már, hanem egy PROFI szolgáltatás. Szombat kora reggel találtam ki hogy mennék, és mire oda értem, elő volt készítve MINDEN. A motorok gumiztatva és szervizelve vannak a maximális biztonságért, és TÉNYLEG nagyon szép állapotúak. Mi a Kawasaki ER-6N-t választottuk, mert szórakozni mentünk a Balaton-felvidékre, így nem egy túramotor kellet, hanem egy könnyen mozgatható dinamikus motor. Az ER-6N egy sportos motor, ami ez mellett kényelmesre van...
15 June 2021
Szabó fivérek
Szabó fivérek

Profi szolgáltatás

Évek óta berlunk motorokat nyaranta különböző helyekről Magyarországon de ez volt idáig a legjobb cég! Motorok frissen szervizelve, kapcsolat tartás kiváló, minden szuper gördülékeny! Csak ajánlani tudjuk őket! Mi biztosan csak innen legközelebb is!! Mindenki vigyázzon magára! Jó mocizast nektek is! ?
20 August 2022